Om klubben

det naturlige mødested for fynske virksomheder

ErhvervsKlubFyn har medlemmer blandt en lang række fynske service-, fremstillings- og handelsvirksomheder. Alle bruger de erhvervsklubben som et naturligt mødested, og alle har de den samme interesse for forandring, nytænkning, udvikling og vækst – med et fynsk udgangspunkt og et internationalt perspektiv.

ErhvervsKlubFyn arrangerer møder, foredrag, studieture og virksomhedsbesøg. Arrangementerne planlægges et år forud og præsenteres her på hjemmesiden, hvor det også er muligt at tilmelde sig.

Udbyg dit netværk gennem ErhvervsKlubFyn
- her er gode erfaringer fælles erfaringer.

Baggrund

ErhvervsKlubFyn har eksisteret siden begyndelsen af 1980'erne - i de første par år under navnet Eksportklub Fyn. I takt med at medlemsskaren voksede og klubben blev solidt etableret, blev navnet ændret til ErhvervsKlubFyn - en langt mere dækkende betegnelse for klubbens arbejde og aktiviteter, som i høj grad afspejler medlemmernes ønsker om videndeling, indsigt i internationale erhvervsforhold og erhvervssamarbejder på tværs.

Vision

ErhvervsKlubFyn skal udgøre et forum til styrkelse af netværket og erfaringsudveksling mellem medlemmerne specielt med fokus på forandring, nytænkning og international udvikling.

 

Bliv medlem

Vil du være medlem af ErhvervsKlubFyn, så udfyld nedenstående og tryk “send”, så sørger vi for, at du bliver meldt ind og herefter løbende modtager invitationer til erhvervsklubbens arrangementer. Det koster kun 1.600 kr. (ekskl. moms) om året at være med – og alle medarbejdere i virksomheden kan gøre brug af medlemskabet. Skriv gerne mailadresserne på de kolleger, som skal modtage vores nyhedsbrev.

Virksomhedsnavn

CVR nummer

Adresse

Postnummer

By

Kontaktperson

Telefonnummer

Mobilnummer

E-mail Addresse

Faktura (mail)

Hjemmeside

Tilføj dine kollegers mailadresser

Klubbens medlemmer
Her kan du se en liste over Erhvervsklub Fyns medlemmer.

Kommende arrangementer
Hold dig opdateret om klubbens fremtidige arrangementer her.

Bliv medlem
Vil du være medlem af Erhvervsklub Fyn, kan du tilmelde dig her.

Medlemskalender
Se en oversigt over arrangementer arrangeret af vores medlemmer.